• spanduk(1)
  • spanduk(2)
  • spanduk(3)
  • spanduk(4)
  • BANNER2

Kategori Popular

  • Gantungan kunci

    Keychains alus kanggo tombol terkenal
    Gantungan kunci
  • Lencana

    Lencana unik kanggo kenangan tartamtu
    Lencana
  • medali

    Medali kepileh kanggo acara paweling
    medali

Pambuka perusahaan

  • Supplier Kerajinan & Hadiah sing Bisa Dipercaya

    Deer Gift Co., LTD minangka produsen profesional macem-macem hadiah lan kerajinan, sing ana ing Zhongshan, Guangdong, China, wiwit taun 2004.
    Lini produk utama kita kalebu produk logam minangka Gantungan kunci, lencana, emblem, medali, koin, pin lapel, pembuka botol, medali, tag jeneng, gesper sabuk, magnet kulkas, souvenir;lan produk liyane kalebu kulit, PVC alus, lan produk kain etc.
    Kanthi pengalaman luwih saka 17 taun nggarap para panuku profesional ing saindenging jagad, sing ngidini kita ngembangake wawasan babagan kabutuhan pelanggan, lan bisa menehi solusi sing paling apik kanggo nyukupi kepuasan kanthi cepet.

DEERGIFTS CNC ENGRAVING

POLISH PRODUK DEERGIFTS

DEERGIFTS MOLD MAKING

WARNA DEERGIFTS

DEERGIFTS MOLD POLISH

DEERGIFTS QC

DEERGIFTS DIE CASTING

DEERGIFTS PACKING

    img

Umpan balik

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita